ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις «Θησεας»στην Οβρυιά την Κυριακή το απόγευμα 3 Μαΐου 2015 το 1ο Διενοριακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου  της Ιερας Μητροπολεως Πατρων. Σκοπός της συναντήσεως ηταν τα παιδιά να μάθουν να αγωνίζονται με αθλητικό ηθος, χριστιανικη συμπεριφορά και αισθημα ευθύνης μεσα στα πλαίσια μιας ευγενους αμιλλας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 4 Ενορίες της Ιερας Μητροπολεως Πατρών(Αγιος Ιωακείμ Εξω αγυιάς, Αγία Μαρίνα, Παντοκράτορας και Κοίμηση Οβρυιάς) με 80 συνολικά παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου τα οποία και συνόδευαν  οι προπονητές τους και αρκετοί γονείς δίνοντας τους θάρρος και δύναμη.

Όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν παρουσία του Ιατρού κ.Γεωργίου Βαφειάδη και έμπειρων Διαιτητών.  Γονείς και παιδιά χάρηκαν ενα ζεστό, οικογενειακό και ομορφο απογευματινό με πολλές φάσεις και απροσδόκητες συγκινήσεις. Στην αποστολή της ομάδος του Αγίου Ιωακείμ συμμετείχαν οι Επίτροποι κ.κ.Γρεβενιώτης Γ. και Βαφειάδης Γ., ο προπονητής κ.Βαρβαρέσος Ανδρέας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και αρκετοί γονείς. Γονείς και παιδιά αναχώρησαν από τις εγκαταστάσεις του κ.Πλέγα «Θησέας» στην Οβρυιά με αισθήματα χαράς αλλά και συγκίνησης και με την ευχή από όλους να συνεχιστεί και να επεκταθεί το πρωτάθλημα και του χρόνου.

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ”

  1. προπονητής Οσίου Ιωακειμ Says:

    Μπράβο στην ομάδα του Οσίου Ιωακείμ Αγυιάς. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στις αντιπαλες ομάδες. Πραγματικά το διασκεδάσαμε και ευχόμαστε να γίνει θεσμός. Ο Θεός να έχει πάντα καλά τον εμψυχωτή της ομάδος, Πατέρα Ιωάννη. Πάντα τέτοια!


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: