Με μεγάλο ενθουσιασμό και πολλή χαρά πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικών μας Σχολείων

Ληξη 2015

DSC_0063 (Medium)

Την Κυριακή το πρωί της  24ης   Μαίου αμέσως μετα τη Θ.Λειτουργία και μέσα σε μια πανηγυρική εορταστικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του Κατηχητικού Σχολείου (Νηπιακό-Κατώτερο και Μέσο τμήμα) του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Ιωακείμ Εξω Αγυιάς Πατρών. Το πρόγραμμα της γιορτής περιελάμβανε πλούσιο κέρασμα απο εκλεκτά γλυκίσματα (Προσφορά των Κυριών της Ενορίας μας), εκκλησιαστικούς ύμνους, χριστιανικά τραγούδια, επίκαιρα ποιήματα, παραδοσιακά άσματα και πλούσια δώρα.

Συμμετείχε με ακορντεόν ο Μουσικός κ. Γεώργιος Μπαλαρουτσος καθώς και ο τελειοφοιτος μαθητής του Μουσικού Γυμνασίου Πατρών Αθανάσιος Νικόπουλος με την κιθάρα του.

Ο  π. Ιωάννης απευθυνόμενος στους γονείς αλλά και στα παιδιά των κατηχητικών ομάδων της ενορίας αφού ετόνισε τη σημασία και την προσφορά του Κατηχητικού Σχολείου, ευχαρίστησε από καρδίας τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία,  τις συνεργάτιδες του Κατηχήτριες κ.Ελένη Κουτσουμπέλα, Αρετή Τσιαμάκη και κ.Γεωργία Βαρβαρέσου, τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου καθώς και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στο Ιεραποστολικό Εργο της Ενορίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσεφέρθησαν πλούσια δώρα στα παιδιά οπως ανεμόμυλοι, ψαράκια, παιχνίδια θαλασσίων σπορ, μπάλλες ποδοσφαίρου στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ενορίας μας, καθώς  και μπάλλες μπάσκετ και βόλευ. Την απονομή των δώρων στην ομάδα ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν: Ο διεθνής  ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Παναχαικής κ.Γεώργιος Σπυρόπουλος, ο κ.Γεώργιος Γρεβενιώτης, ο κ.Μιχαήλ Κουράτος και ο κ.Γεώργιος Μητροκόντης.

Θα θέλαμε μέσα απ’την καρδιά μας να συγχαρούμε τα παιδιά και να τους εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις  όμορφες στιγμές που μας χάρισαν στην εορτή, αλλά και για όλα όσα διδαχθήκαμε κι εμείς μαζί τους κατά την διάρκεια της κατηχητικής περιόδου.

Ευχόμαστε συν Θεώ να βρεθούμε ξανά μαζί τον Οκτώβριο. Καλό καλοκαίρι!

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: