ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩ ΑΓΥΙΑ

apoperatosi1

Μεσα σε συντομο χρονικό διαστημα πραγματοποιήθηκε ενα θαύμα στην Εξω Αγυιά. Με τις ευχές και την αρωγή του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ.Χρυσοστόμου καθώς και με την ολόθερμη συμπαράσταση του ευσεβούς λαού της Εξω Αγυιάς, υλοποιήθηκε ενα πάγιο αίτημα των κατοίκων  που  ηταν η ανέγερση ενός Νεου Ιερού Ναού, ως εκκλησιαστικού κέντρου αναφοράς, μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης περιοχής. Μεσα σε δυο χρόνια, με τις αοκνες ενεργειες των κατοίκων της περιοχής υλοποιήθηκε η πρωτη φάση ενος μεγαλεπήβολου σχεδιου προς τιμην του Οσίου Πατρός ημων Ιωακειμ του Νεου Ασκητού.

Κατασκευάστηκε εν μεσω πρωτοφανούς κρίσης, ο πρωτος μικρός Ιερός Ναός μετα Πνευματικού Κεντρου, οργανώθηκε υποδειγματικα και αναγνωρισθηκε επισημα η νεα Ενορια του Αγίου Ιωακείμ, ενω σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ολοκλήρωσης της Α φάσης του Εργου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ευσεβή λαό μας για την εμπιστοσύνη του με την οποία περιβαλλει τόσο το Εκκλησιαστικο Συμβούλιο του Ιερού Ναού , οσο την Ερανική Επιτροπή και τον Σύλλογο «Φίλων Αγίου Ιωακείμ».

Στην  προσπάθεια μας αυτή της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού καλούμε ολους τους χριστιανούς να συμμετάσχουν και να γίνουν κτίτορές του.Μαζί με το αιώνιο μνημόσυνο τους θα εχουν την ιδιαίτερη ευλογία και προστασία του Οσίου Πατρός ημών Ιωακείμ του Νέου του Θεοφόρου! Θέλουμε και παρακαλούμε η συμμετοχή αυτή να είναι καθολική. Κανείς να μην απουσιάσει απ’ αυτό το αγωνιστικό κάλεσμα της ενορίας μας.

 Για το Εκκλησιαστικο Συμβούλιο

Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Νικόπουλος

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: