Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Την Κυριακή το πρωί της  28ης   Μαίου μετα τη Θ.Λειτουργία και μέσα σε μια πανηγυρική εορταστικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικων  Σχολείων  του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Ιωακείμ Εξω Αγυιάς Πατρών. Το πρόγραμμα της εορτής περιελάμβανε  εκκλησιαστικούς ύμνους, επίκαιρα ποιήματα, πλούσια δώρα και  πλούσιο κέρασμα απο εκλεκτά γλυκίσματα (Προσφορά των Κυριών της Ενορίας μας: κ.Στελλας Ρηγα, Εφης Γιαννοπουλου, Μαριας Αλεξανδροπουλου, Ιωαννας Δουβου). Ο  π. Ιωάννης απευθυνόμενος στους γονείς και στα παιδιά ετόνισε τη σημασία και την προσφορά του Κατηχητικού Σχολείου και συνεχαρη   τους γονείς για το ζηλο τους και την αγαπη τους προς την Εκκλησια.

Ευχαριστησε επισης  τις συνεργάτιδες του Κατηχήτριες κ.Ρανια Καβαδια Μουσικο, Ελευθερία Βασιλοπούλου Δασκάλα και Μαρινα Αναστασιου Μουσικο, που επιτελεσαν με ευθυνη και ιεραποστολικο ζηλο το εργο που τους ανεθεσε η Εκκλησια μας. 

Θερμές ευχαριστιες απηυθυνε ο π.Ιωάννης προς  τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου καθώς και τους υπόλοιπους συνεργάτες του στο Ιεραποστολικό Εργο της Ενορίας. Στο τέλος της εκδήλωσης προσεφέρθησαν πλούσια δώρα στα παιδιά. Ψαλλαμε το απολυτικιο του Αγιου, τον εθνικο μας υμνο και ανταλλαξαμε ευχες για ενα ομορφο και ευλογημενο καλοκαιρι!!!

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Leave a Comment »
Αρέσει σε %d bloggers: